La Jonquera participa a la primera Taula Comarcal de Comerç promoguda pel Consell Comarcal

Es tracta d'un instrument participatiu del ideratge que vol fomentar la cohesió del sector comercial alt-empordanès

per Redacció

Economia

La sessió es va fer al Consell Comarcal
La sessió es va fer al Consell Comarcal | CCAE

La sala de plens del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va acollir la setmana passada la primera sessió de la Taula Comarcal de Comerç, que està promoguda pel Consell Comarcal. La iniciativa s'emmarca en el projecte , en el marc del Programa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) comarcal de comerç, i compta amb el suport dels ajuntaments de la Jonquera, Castelló d'Empúries, Figueres, Llançà i Roses. La trobada va aplegar més d'una vintena de participants, entre els quals hi havia tècnics, regidors, representants de les associacions de comerç i turisme, i comerciants dels esmentats municipis.

La Taula és un instrument participatiu de lideratge, creat amb la finalitat de fomentar la cohesió del sector comercial alt-empordanès. Aquesta transversalitat es vol veure reflectida en quatre àmbits: municipis, sectors econòmics (comerç-turisme, comerç-cultura...), comerciants-administració pública-ciutadania, i els professionals. La voluntat de diàleg sobre aquestes qüestions va quedar palesa amb la participació activa dels convidats durant la trobada.

Les accions concretes s'organitzaran a partir de comissions de treball, sempre en un entorn de col·laboració público-privada. Les comissions, que es reuniran mensualment, estaran dividides per temes: formació, promoció i urbanisme. Durant la trobada també es van tractar qüestions com el Projecte de Desenvolupament Comercial de l'Alt Empordà de 2017, l'Empordà Card i la Marca Empordà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article