Agullana es prepara per celebrar la Festa de Pasqua

La popular marxa Xino-Xano donarà el tret de sortida demà a un cap de setmana farcit d’activitats

per Redacció

Agullana, Vida social, Cultura

L'Elenc Santperenc va donar el tret de sortida a la programació el passat 7 d'abril
L'Elenc Santperenc va donar el tret de sortida a la programació el passat 7 d'abril | L'Elenc Santperenc

Després de la representació de l’obra de teatre Noietes (el diumenge 7 d’abril, a càrrec de la companyia L'Elenc Santeprenc), i de la xerrada 'Els carnívors al massís de les Salines’ (dissabte passat, a càrrec de Pau Federico), Agullana encetarà demà el gruix d’activitats de la Festa de Pasqua 2019, que s’allargarà fins dilluns (o, en el cas dels veïns d'Agullana, fins dimarts, ja que també és festa local).

El tret de sortida el donarà la tradicional marxa Xino-Xano, que sortirà a les 9 h de la font d’Avall i enguany farà un recorregut per la mina d’en Xom, l’Estrada,  el pont Vermell, el mas Sant i el búnquer de Can Palau, per tornar a Agullana pel prat d’Egna.

Dissabte, la programació inclourà la presentació de l’exposició de fotos Abans del rellotge, del grup FranCat, i el ball de nit amb el grup Stop So. Mentre que diumenge, a part de la 23a Fira de Pasqua, hi haurà el Concurs de Ratafia Casolana, la projecció del reportatge de l’audició i l’estrena de la sardana En Joan del Molí o una audició de sardanes, entre d’altres. I dilluns la festa es traslladarà a Santa Eugènia, on es farà el tradicional aplec amenitzat pels pabordes.

A més, dimarts i dimecres l’AMPA de l’escola Lluís Marià Vidal muntarà una parada de Sant Jordi amb roses i llibres a la plaça Major.
 

Programació sencera de tota la festa
Ruta de la 39a edició del Xino-Xano

Comentaris

Ajuntament d' Agullana Agullana
1.

El nom del grup del ball del dissabte es "STOP 80"

Comenta aquest article