Autopistas prepara un dispositiu especial per millorar la mobilitat aquesta Setmana Santa

La companyia del grup Abertis alerta que les obres a França dificultaran el trànsit a la frontera i reforçarà els recursos tècnics i humans per reduir les molèsties en els viatgers

per Redacció

Vida social, El Portús, Economia

Durant la setmana ja s'han registrat algunes retencions a la Jonquera
Durant la setmana ja s'han registrat algunes retencions a la Jonquera | Infojonquera

La companyia del grup Abertis Autopistas ha posat en marxa un dispositiu de seguretat vial per facilitar els desplaçaments per l'AP-7 durant aquesta Setmana Santa. I és que l'administrador de la infraestructura alerta que les obres que la concessionària francesa, ASF, està fent a la frontera des de finals del 2018, poden dificultar molt la circulació a la zona de la Jonquera. Perquè els treballs han anul·lat un carril de l'A-9 en sentit nord, i han fet més estrets els dos carrils que hi ha en sentit sud. I ja durant la setmana aquesta situació ha provocat algunes retencions a la Jonquera.

Entre d'altres mesures, el pla d'Autopistas preveu reforçar els recursos tècnics i de personal a l'autopista per oferir una conducció més segura i còmoda las usuaris, especialment en les operacions sortida i tornada. Unes operacions en què es preveu que el tràfic augmenti un 15% respecte de la Setmana Santa de l'any passat.

 

Àrea de servei millorada

Amb el mateix objectiu de millorar els serveis que ofereix als viatgers, la companyia també ha millorat recentment l'àrea de servei de la Jonquera. A part de redissenyar i modernitzar tot l'espai, hi ha incorporat serveis com el WiFi gratuït, una nova oferta gastronòmica, una zona invantil, vendes d'última generació, i un nou concepte de zona de banys per oferir un rentat de cara.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article