Dos vins del Vinyes dels Aspres obtenen el bronze en el Girovi 2019

El XXIVè Concurs de Vins i Vins Escumosos de Catalunya ha reconegut el Blanc dels Aspres i el Xot blanc

per Redacció

Cantallops, Economia

El celler, a Cantallops
El celler, a Cantallops | Infojonquera

La 24a edició del Concurs de Vins i Vins Escumosos de Catalunya, el Girovi 2019, ha reconegut la qualitat de dos vins conreats i creats al celler Vinyes dels Aspres de Cantallops. El Blanc dels Aspres 2017 ha obtingut una medalla de bronze en la categoria de vi blanc fusta (mostra: 35) i el Xot blanc (2018), medalla de bronze en la categoria de vi blanc jove (mostra: 34).

El concurs està organitzat per l'associació Mestres Tastavins i Cellers de Catalunya, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, i compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Girona; l'Incavi (Institut Català de la Vinya i el Vi); la Cambra de Comerç, Navegació i Indústria de Girona; l'Associació Catalana de Sommeliers, i la Federació d'Associacions d'Hostaleria. El concurs es va fer el passat 30 de març a l'Hotel Carlemany de Girona, i hi van participar més de 220 testadors experts.

Els dos vins de Cantallops van ressaltar entre més de 200 vins de totes les DO de Catalunya. I també van obtenir la Fulla d'Argent de Girona (el Blanc dels Astpres) i la Fulla de Bronze de Girona (en el cas del Xot blanc). Aquests últims guardons reconeixen els millors vins gironins.

Podeu consultar tots els vins que van obtenir medalla fent clic AQUÍ, i tots els que van obtenir Fulla de Girona fent clic AQUÍ.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article