Els líders gironins de Cs visiten la Jonquera i el Pertús

Des d'aquí, els taronges van explicar les seves propostes relacionades amb qüestions frontereres

per Redacció

Política, El Portús

Els membres de l'agrupació van aprofitar per penjar cartells al poble
Els membres de l'agrupació van aprofitar per penjar cartells al poble | Cs

El cap de llista de Ciutadans al Congrés dels Diputats per Girona, Héctor Amelló, i el candidat gironí al Senat pel mateix partit, Bernat Doria, van visitar dimecres la Jonquera i el Pertús, on van aprofitar per fer declaracions relacionades amb la temàtica fronterera. Des de les antigues casetes policials dels Límits, Amelló va dir: "Els socis separatistes de Sánchez pretenen que hàgim d'usar el passaport per a anar a veure els nostres amics d'Europa o els nostres familiars de la resta d'Espanya". I va afegir: "És intolerable que el nacionalisme vulgui aixecar murs en ple segle XXl".

"Nosaltres apostem per un sistema europeu més integrat perquè entenem que Europa és el millor lloc per a defensar els interessos d'Espanya", va remarcar Amelló. I va avalar la necessitat de continuar avançant en integració europea en matèria de seguretat, fiscalitat i política exterior amb mesures com "la reforma de l'euroordre per a impedir que aquells que vulguin fugir de la justícia i els tribunals no puguin valer-se de la lliure circulació de persones per evadir l'acció de la justícia".

D'altra banda, el candidat taronja també va assegurar des de la Jonquera que Ciutadans proposarà una reforma de la llei d'acció i servei exterior "per a frenar la proliferació d'ambaixades autonòmiques" i, al mateix temps, "impedir que els partits separatistes usin els recursos públics per obrir ambaixades i qüestionar la política exterior espanyola o difondre una falsa història negra".

Els candidats, juntament amb membres de l'agrupació de Cs a La Jonquera, van penjar diversos cartells pels carrers del municipi al llarg del matí.

Els membres de l'agrupació van aprofitar per penjar cartells al poble
Els membres de l'agrupació van aprofitar per penjar cartells al poble

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article