Isabel Coixet rodarà algunes escenes de la seva primera sèrie a la Jonquera

Un restaurant del municipi serà un dels escenaris de 'Foodie Love', que s'emetrà a través de la plataforma HBO

per Redacció

Vida social, Cultura

La directora catalana ha guanyat set premis Goya
La directora catalana ha guanyat set premis Goya | HBO

La directora catalana Isabel Coixet, guanyadora de set premis Goya, rodarà una part de la seva primera sèrie a la Jonquera. La producció, que s'emetrà per la plataforma HBO, es titularà Foodie Love i explicarà la història d'una parella amant de la gastronomia que, després d'establir un primer contacte a través d'una aplicació, es comença a conèixer mentre visita diversos restaurants. 

Constarà d'un total de vuit capítols de mitja hora que es van començar a gravar a principis d'abril, i que a part de la Jonquera, també tindran com a escenari altres municipis catalans i espanyols, zones del sud de França, i també alguns punts de Roma i del Japó. I els protagonistes seran Laia Costa, que encarnarà una editora, i Guillermo Pfening, que donarà vida a un matemàtic.

La productora Miss Wasabi Films, creada per la mateixa Cuixet, és la responsable de la sèrie. I ha estat buscant figurants (a través de l'agència d'actors A'Gency) per al capítol que s'enregistrarà demà (dilluns 6 de maig) a la Jonquera. Més concretament, buscaven veïns del poble o de les rodalies de totes les edats.

De moment no ha transcendit quin serà l'escenari exacte del rodatge, però sí que se sap que serà un restaurant. I és que una de les peculiaritats de la sèrie és precisament que estarà gravada en restaurants reals amb menjar de veritat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article