La Generalitat de Catalunya entrega tres aparells de comunicació als voluntaris de Protecció Civil

El Govern català també ha lliurat una Menció Honorífica a l'associació jonquerenca en motiu del seu desè aniversari

per Redacció

Entitats

Acte oficial, a la Casa de la Vila
Acte oficial, a la Casa de la Vila | Ajuntament de la Jonquera

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Cataluna ha entregat tres aparells de comunicació de la xarxa Rescat a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de la Jonquera. Es tracta d'uns dispositius que permetran millorar la comunicació entre els operatius de Protecció Civil en cas d'emergència al municipi. I és que la xarxa Rescat té una major cobertura, i proporciona una comunicació directa amb la sala del Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT), que gestiona les emergències.

El segon tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient, Jordi Picornell, va assistir a l'acte, en el qual la Generalitat va aprofitar per fer entrega d’una Menció Honorífica amb motiu del desè aniversari de la creació de l’AVPC de la Jonquera.

Paral·lelament, l'Ajuntament de la Jonquera ha publicat un díptic informatiu (que podeu consultar a baix) per captar nous voluntaris per l’Associació de Protecció Civil i per l’Associació de Defensa Forestal de l’Albera. Els interessats en apuntar-s'hi poden enviar un correu electrònic a l’adreça canlaporta@lajonquera.cat, o bé trucar al 972 55 57 13.

Díptic informatiu editat per l'Ajuntament
Els aparells i el diploma

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article