Infojonquera publica una nova enquesta: qui creieu que guanyarà les eleccions municipals a la Jonquera?

El 26-M els jonquerencs podran votar Junts per la Jonquera, Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit dels Socialistes de Catalunya o Ciutadans

per Redacció

Política, Vida social

Els comicis són el 26 de maig (imatge d'arxiu)
Els comicis són el 26 de maig (imatge d'arxiu) | Josep Ribas - Falgués Fotografia

"Qui creus que guanyarà les eleccions municipals del 26-M a la Jonquera?". Aquesta és la pregunta que formula la nova enquesta que acaba de publicar Infojonquera. I les possibles respostes són quatre, una per cada una de les candidatures que concorrerà a les urnes: Junts per la Jonquera, Esquerra Republicana de Catalunya, el Partit dels Socialistes de Catalunya o Ciutadans.

Tal com va avançar Infojonquera, la llista de Junts està encapçalada per l'actual alcaldessa, Sònia Martínez, amb Rafa Medinilla i Míriam Lanero com a números 2 i 3. L'alcaldable d'ERC serà Anna Pérez, i tindrà Jaume Ricart i Joan Budó com a números 2 i 3. El cap de llista del PSC tornarà a ser Narcís Quintana, amb Dolores Martín i Julio Ortín com a números 2 i 3. I per Cs es presenta Luis Martín de Pozuelo, amb Mónica Corpas i M. Dolores Fernández com a números 2 i 3. Podeu consultar totes les llistes completes fent clic AQUÍ.

Podeu participar en l'enquesta fins el proper 23 de maig fent clic AQUÍ. Animeu-vos a dir-hi la vostra!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article