Quimi Portet tocarà el 12 de juliol al celler Vinyes dels Aspres de Cantallops

El concert és una de les tres actuacions íntimes que s'han programat en el marc del festival Sons del Món

per Redacció

Cantallops, Vida social, Cultura

L'artista presentarà el seu nou disc, 'Festa Major d'Hivern'
L'artista presentarà el seu nou disc, 'Festa Major d'Hivern' | Sons del Mon

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en si mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Filla, la insubornable fidelitat al seu propi univers l'ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí. Aquesta és la definició que el festival Sons del Món fa de Joaquim Portet Sardà, popularment conegut com a Quimi Portet, que aquest estiu actuarà a Cantallops.

El concert serà el 12 de juliol i s'emmarcarà precisament en el Sons del Món, que ha programat una desena de concerts maridats amb vins de la DO Empordà. El gruix de les actuacions es faran en diversos escenaris de Roses, Castelló d'Empúries i Empuriabrava, però també s'han organitzat tres audicions de petit format, que tindran un aforament limitat, als cellers Vinyes dels Aspres (Cantallops), d'en Guilla (Rabós d'Empordà) i Martín Faixó (Cadaqués).

En el cas del cantallobí, el concert serà el 12 de juliol a les 22.30h. Tindrà un aforament limitat, i les entrades (que ja es poden comprar al web del festival) costaran 20 euros.

Portet presentarà el seu nou disc, Festa Major d'Hivern. Un treball que, segons destaquen els promotors del festival, "respira sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai". Gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (93), el disc inclou "rock'n'roll de quan el rock'n'roll importava sense nostàlgia ni complexos que, en directe i amb Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article