El Red Tortuga Jonquerenc tanca la temporada com a 10è classificat del grup A de Primera Catalana

Els més petits del club també han acabat la temporada oficial, i el benjamí B ho ha fet com a invícte en aquesta última fase

per Redacció

Esports

L'equip va perdre l'últim partit a Roda de Ter
L'equip va perdre l'últim partit a Roda de Ter | Falgues Fotografia

El Red Tortuga Jonquerenc va acabar el cap de setmana passat lliga 2018-2019, i ho va fer com a 10è classificat del grup A de Primera Catalana, després de perdre l'últim partit per 8-2 a la pista del CP Roda. Per la seva banda, l'altre sènior masculí també ha acabat desè, en aquest cas del grup B de Segona Catalana, després de perdre 5-1 a la pista del SHUM de Maçanet de la Selva.

Pel que fa a la resta d'equips, cal destacar la gran segona fase que ha disputat el benjamí B, que ha acabat primer de grup i invicte. L'últim partit també el van disputar a la pista del SHUM, on es van imposar 4-6. D'altra banda, el cap de setmana passat també van guanyar el juvenil (7-2 contra el HC Castellar) i l'aleví (7-4 contra el FD Cassanenc). Mentre que el benjamí A i el benjamí C van perdre els seus partits (contra el Ripoll i el Figueres respectivament).

El sènior femení tenia jornada de descans, i aquest vespre començarà l'última ronda eliminatòria de la lliga, que portarà l'equip a disputar-se la cinquena plaça de Nacional Catalana contra el CH Mataró. Les noies juguen a les 21 h a Mataró.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article