Junts per Agullana i l'Estrada s'imposa per majoria absoluta i Josep Jovell serà el nou alcalde

A Cantallops l'ERC de Joan Sabartés ha guanyat amb una majoria aclaparadora i es quedarà amb els set regidors

per Redacció

Agullana, Cantallops, Política

Recompte de vots a Agullana
Recompte de vots a Agullana | Infojonquera

Canvi d'alcalde a Agullana. Amb el 100% dels vots escrutats, Junts per Agullana i l'Estrada ha guanyat les eleccions per majoria gairebé absoluta, i ja és pràcticament segur que Josep Jovell serà el nou batlle. Concretament, Junts ha obtingut 230 vots, que són el 49,25% del total; mentre que ERC n'ha obtingut 129 (27,62%) i La Llista, 96 (20,56%). La participació ha sigut del 78,33%.

Amb aquests resultats, la Llei d'Hondt donaria quatre regidors a Junts per Agullana i l'Estrada, dos a ERC i un a la Llista. Val a dir, però, que hi ha un empat tècnic i, segons fonts del Ministeri d'Interior, la junta electoral haurà d'elevar aquesta distribució a definitiva.

Pel que fa a les eleccions europees, Junts per Catalunya hi ha estat la força més votada. 

 

Sabartés a Cantallops

A Cantallops, l'ERC hi ha obtingut la majoria absoluta. Amb una participació del 67,81%, ha obtingut un total de 135 vots (el 86,54% del total), davant dels 12 que ha obtingut el PSC (7,69%). Això vol dir que l'actual alcalde, Joan Sabartés, no només revalidarà el càrrec, sinó que governarà sense problema, ja que el seu equip tindrà els set regidors del Consistori.

Distribució de vots a Agullana
Distribució de vots i regidories a Cantallops
Recompte de vots a Agullana
Recompte de vots a Agullana

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article