Comisen 1.650 peces de roba falsificada valorades en 142.450 euros

Molts dels articles eren de nova temporada i encara no havien sortit al mercat legalment

per Redacció

Successos

Moltes del es peces eren de nova temporada i encara no havien sortit al mercat legalment
Moltes del es peces eren de nova temporada i encara no havien sortit al mercat legalment | Guàrdia Civil

Nou operatiu contra els articles falsificats a la Jonquera. El passat 24 de maig, la Guàrdia Civil va intervenir un total de 1.650 articles de diverses marques comercials de prestibi per un valor total de 142.450 euros. Les peces estaven exposades per a la seva venda en un local comercial del municipi.

Segons fonts de la mateixa benemèrita, els fets es van produir quan l'Oficina d'Anàlisis Fiscal del cos policial va saber, a través de les denúncies que havien presentat diversos pèrits de marques de roba (sobretot roba esportiva d'alt prestigi), que a la Jonquera hi havia un local comercial que suposadament tenia exposades diverses peces falsificades per vendre-les.

Després de comprovar que els fets denunciats eren certs, els agents i els pèrits van inspeccionar el local en qüestió. I a dins, hi van trobar un total de 1.650 peces, entre les quals hi havia gorres, calçat, dessuadores, xandalls... de diverses marques, tot i que sobretot eren Adidas i Nike. A més, es dona la circumstància que entre el material confiscat hi havia roba esportiva de nova temporada que encara no havia sortit al mercat legalment.

Per tot això, la Guàrdia Civil va instruir diligències que es van entregar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article