La Jonquera acollirà dissabte la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local

Organitzada per Infojonquera i Hora Nova, la jornada també inclourà la 37a Assemblea ordinària de l’ACPC

per Redacció

Vida social, Cultura

El cartell, inspirat en el Puig Neulós
El cartell, inspirat en el Puig Neulós | Infojonquera

La Jonquera acollirà dissabte (8 de juny) la 37a Assemblea Ordinària d’Associats de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal i Local (ACPC), i la 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local de Catalunya. La jornada, organitzada conjuntament per Infojonquera i el setmanari Hora Nova, es farà als Porxos de Can Laporta, i inclourà diverses xerrades.

Després de l’assemblea, exclusiva per als socis, de l’ACPC, a les 12 h es farà públic el veredicte del 10è Premi de Recerca Universitària Premsa Comarcal, promogut per l’ACPC i la Xarxa Vives d’Universitats, amb el patrocini de Caixabank. A les 12.15h començarà la taula de debat ‘Premsa i informació comarcal: l’estat de la situació a la Catalunya Nord’, moderada pel director de la Casa de Cultura de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert. Hi participaran el director de Ràdio Arrels, Albert Noguer; el director de la ‘Semaine du Rousillon, Antoine Gasquez, i el periodista Fabien Palem.

Posteriorment, es faran dues ponències. A les 13 h Jaume Guillamet (doctor en Història Contemporània, catedràtic de Periodisme i coordinador del Grup de Recerca en Periodisme de la UPF) hi pronunciarà ‘Premsa Comarcal, la història com a mirall de futur’. I a les 13.30h Joan Carles Foila Torres (gerent d’Organitza, SL, mestre, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esport i Coach especialista en comunicació i RRHH) hi pronunciarà ‘Inteligència emocional & comunicació’.

Posteriorment, a un quart de 3 de la tarda es farà un dinar de cloenda al Bufet Libre Gran Jonquera de l’Outlet, on també es lliuraran els vuitens Premis Premsa Comarcal. Podeu consultar la programació completa de la jornada fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article