La Jonquera, a punt per a la Pentacosta

Les activitats de la festa petita començaran dijous al vespre i es clouran dilluns amb el tradicional aplec de Santa Llúcia

per Redacció

Entitats, Vida social, Cultura

Dissabte es farà la nit jove (imatge d'arxiu)
Dissabte es farà la nit jove (imatge d'arxiu)

Tot a punt per a la celebració, aquest cap de setmana, de les festes de Pasqua de la Pentacosta de la Jonquera. La programació de la festa major petita començarà aquest vespre (dijous) amb la presentació del llibre 100 anys de futbol a la Jonquera, i continuarà divendres amb el concert del 70è aniversari de l’Orfeó Jonquerenc. El gruix de les activitats, però, es distribuirà entre dissabte, diumenge i dilluns.

Dissabte, a part de la 12a Convenció de l’Associació de la Premsa Comarcal i Local, el protagonisme serà per a la gent gran durant el dia, i per als joves durant la nit. I és que a les 11.30 h començarà la Festa de la Gent Gran i a les 19.30 h, la Nit Jove. Una de les cites més destacades que, en aquest cas, comptaran amb l’actuació de grups tan reconeguts com els Banana Beach o els Julay’s.

Diumenge, la jornada començarà amb la 36a edició de la Marxa dels Dòlmens. I al llarg del dia s’aniran fent actes i activitats tradicionals com per exemple el cercavila dels Xanquers i els Grallers, sardanes, una xocolatada popular o un espectacle de dansa.

I el moment més esperat del cap de setmana llarg serà el dilluns, quan la festa es traslladarà a Santa Llúcia. A davant de l’ermita no hi faltaran les sardanes, l’animació infantil ni els balls populars.

Podeu consultar tota la programació fent clic AQUÍ.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article