Junts per la Jonquera i el PSC pacten per governar plegats el proper mandat

Avui s'ha signat l'acord, que permetrà a Sònia Martínez revalidar l'alcaldia

per Redacció

Política

Sònia Martínez i Narcís Quintana, just després de la signatura
Sònia Martínez i Narcís Quintana, just després de la signatura | Infojonquera

Junts per la Jonquera i el PSC han signat avui (divendres) un acord de govern que permetrà a Sònia Martínez revalidar l'alcaldia. Segons fonts de les dues formacions, després d'avaluar els programes electorals han conclòs que durant aquesta legislatura “culminaran projectes, fruit del treball conjunt d’ambdues formacions, i se n’executaran d’altres amb l’objectiu comú del benestar dels jonquerencs i jonquerenques”.

“Davant la necessitat d’erigir-nos en un govern fort i estable durant els propers quatre anys, que culmini tots aquests projectes, cal un pacte de govern”, argumenta el mateix acord. Per això, Junts i PSC es comprometen a treballar intensament pel bon govern de la vila de la Jonquera i pel benestar i seguretat dels seus habitants.

De les seves prioritats, en volen destacar la lluita contra la inseguretat ciutadana i el benestar dels jonquerencs amb l’establiment de noves mesures que reforcin la seguretat i el compliment de les ordenances; el suport a les entitats culturals, socials i esportives de la vila, augmentant-ne les subvencions; la millora de la neteja i manteniment dels carrers i dels parcs; el reforç de la neteja i el manteniment del riu; la cerca de programes que permetin la contractació d’agents cívics per combatre l’incivisme a la població; i dur a terme les accions establertes en el pla de desenvolupament local i comercial per promocionar la Jonquera com un espai de turisme de cultura i natura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article