El Grup Tramuntana ha invertit 3,5 milions d’euros en el nou hotel, que amplia el nombre de places fins arribar a les 80

Les noves instal·lacions tenen una sala de convencions, 80 places d’aparcament o smarts TV i wifi gratuït, entre d’altres serveis

per ACN

Economia

El nou edifici està connectat amb el que hi havia fins ara
El nou edifici està connectat amb el que hi havia fins ara | Infojonquera

El Grup Tramuntana ha invertit 3,5 milions d'euros per remodelar i ampliar l'hotel que gestiona a la Jonquera. Tal com ha explicat l’ACN, les obres han permès doblar el nombre d’habitacions que l'establiment tenia fins ara: s’ha passat de les 43 a les 80. Això s’ha fet apostant per una unitat estètica (amb una façana de panells de colors on destaca el groc, característic de la companyia).

El nou hotel, situat a tocar de l'N-II de la sortida de l'autopista AP-7, disposa de 80 places de pàrquing (30 de les quals són soterrades) i una sala de convencions (amb capacitat per a 50 persones) per poder acollir presentacions de productes, reunions de treball o formacions. Amb aquesta inversió, el Grup Tramuntana referma la seva aposta per l'hostaleria i ja gestiona 210 llits repartits en diferents gammes d'allotjaments.

L'Hotel Tramuntana de la Jonquera, un establiment de tres estrelles, es va inaugurar el 2008. Ara, onze anys després, la companyia ha decidit ampliar-lo i remodelar-lo íntegrament. I entre d'altres serveis, el nou hotel disposa d'smarts TV i wifi gratuït (tant a les habitacions com a les zones comunes), connectors per a cotxes elèctrics, o un bar amb terrassa.

El nou edifici està connectat amb el que hi havia fins ara
El nou edifici està connectat amb el que hi havia fins ara

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article