Un nou operatiu contra les falsificacions permet comissar 1.600 peces

La Guàrdia Civil va escorcollar la setmana passada dues botigues de la Jonquera i una dels Límits

per ACN

Successos, El Portús

Alguns dels articles comissats
Alguns dels articles comissats | ACN

Nou cop policial contra les falsificacions a la Jonquera. Tal com ha avançat l'ACN, i han confirmat fonts policials, la Guàrdia Civil ha entrat a tres botigues de la zona i ha comissat fins a 1.600 peces que es venien amb l'etiqueta de marques conegudes, però que en realitat eren còpies. 

L'operatiu de la Guàrdia Civil es va dur a terme entre dimarts i dimecres de la setmana passada (dies 18 i 19 de juny), i es va centrar en dues botigues de la Jonquera i una de la zona dels Límits que exposaven peces falsificades. Els escorcolls als tres establiments culminaven una investigació que va arrencar després que diversos perits de marques reconegudes denunciessin davant la Guàrdia Civil que les tres botigues venien productes que, en realitat, eren còpies. 

A partir d'aquí, l'Oficina d'Anàlisis Fiscal de la Benemèrita a Girona i la Secció Fiscal del cos a la Jonquera van començar a indagar. Després de comprovar que allò que deien els perits era cert, la setmana passada van entrar a les diferents botigues per comissar tot allò que eren falsificacions. En total, se'n van endur desenes de caixes amb 1.600 peces (entre les quals hi havia bosses de mà, monederes, cinturons, polos...) que portaven l'etiqueta de marques com Michael Kors, Sant Laurent o Chanel.

Segons informa la Guàrdia Civil, les diferents peces tenen un valor de 532.000 euros. El cos ja ha instruït diligències i ha entregat la causa al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Amb el resultat d'aquest operatiu, la Guàrdia Civil de Girona ja ha comissat fins a 11.200 articles falsificats en el que portem d'any. En total, el valor de tot allò que s'han endut puja a 1.022.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article