El nou cartipàs de la Jonquera, definit

Aquest mandat hi haurà dues dedicacions exclusives (per a Sònia Martínez i Lluïsa Macias) i dues de parcials (per a Rafael Medinilla i Narcís Quintana)

per Redacció

Política

Els components del plenari
Els components del plenari | Falgués Fotografia

El ple de la Jonquera va aprovar el divendres de la setmana passada el nou cartipàs de l’equip de govern i l’organització que regirà el mandat 2019-2023.

L’alcaldessa, Sònia Martínez, es quedarà amb les àrees de Cultura, Festes i Tradicions Populars, i Igualtat i Participació Ciutadana. Rafael Medinilla serà el primer tinent d’alcalde i assumirà els Serveis de Seguretat Ciutadana, i d’Ordenació del Territori i Qualitat Urbana. Jordi Picornell serà el segon tinent d’alcalde i mantindrà Esports, així com Medi Ambient i Protecció Civil. Míriam Lanero serà la tercera tinent d’alcalde i també continuarà regint Acció Social i Serveis a les Persones, Ensenyament, Joventut i Noves Tecnologies. Lluïsa Macias ha assumit Promoció Econòmica, Desenvolupament Local, Turisme i la delegació del Portús. I Narcís Quintana serà el regidor de Govern Local i Serveis Municipals, i d’Hisenda.

Pel que fa a les dedicacions, aquesta legislatura n’hi haurà dues d’exclusives, que seran per a Sònia Martínez i per a Lluïsa Macias, i dues de parcials, per a Rafael Medinilla i Narcís Quintana. L’alcaldessa cobrarà un sou de 2.800 euros bruts mensuals (per a una feina de 150 hores) i Macias, un de 1.500 euros. Per la seva banda, tant Medinilla com Quintana tindran unes dedicacions del 80% de la jornada (120 hores mensuals) i cobraran un sou de 2.000 euros bruts. Pel que fa a la resta de regidors de l’equip de govern, cobraran per assistències: 250 euros per ple, 275 euros per junta de govern i 200 euros per cada mesa de contractació administrativa. I els cinc regidors de l’oposició cobraran de l’Ajuntament 250 euros per ple.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article