Protecció Civil homologa el Pla Local de Protecció Civil de la Jonquera

El document estableix una guia a seguir en casos d’incendis, inundacions, nevades, sismes, accidents en transport de mercaderies perilloses i ventades

per Redacció

Política, Vida social, Mediambient

Imatge de la reunió de dijous
Imatge de la reunió de dijous | Infojonquera

La directora general de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, va presidir dijous la Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya en què es van homologar 24 plans locals de protecció civil, i se’n va actualitzar un de ja existent. A més, també es van homologar 85 Plans d’Autoprotecció (PAU) d’instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d’empreses privades.

A la reunió hi van assistir representants de tots els organismes vinculats a la planificació i gestió de les emergències.

Els 24 plans locals que hi van passar són tots homologacions del pla multi-risc DUPROCIM, que inclou procediments pels diferents riscos (naturals i tecnològics) que afecten a cada municipi. De la demarcació de Girona n’hi havia cinc, i un era el de la Jonquera.

El document estableix una guia per actuar al territori en cas d’incendis, inundacions, nevades, sismes, accidents en transports de mercaderies perilloses i ventades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article