Sònia Martínez serà la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

L’11 de juliol se celebrarà el ple d’investidura, durant el qual està previst que rebi el suport dels 15 consellers de Junts i dels 5 del PSC

per Redacció

Política

Martínez és consellera comarcal des del 2013
Martínez és consellera comarcal des del 2013 | Falgues Fotografia

L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, presidirà aquest mandat el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. La decisió es va fer oficial ahir a la tarda, i el ple de configuració de la nova administració supramunicipal està previst per al dijous de la setmana que ve (11 de juliol).

Si no hi ha cap novetat d’última hora, Martínez serà investida amb els vots de 20 dels 33 consellers. I és que amb al reedició del pacte de govern que ja ha funcionat la legislatura 2015-2019, li donaran suport els 15 consellers de Junts per Catalunya i els cinc del PSC.

L’alcaldessa de la Jonquera va entrar al Consell Comarcal de l’Alt Empordà el novembre del 2013, i des del setembre del 2018 ha sigut consellera comarcal d’Ensenyament. La setmana que ve es convertirà en la segona presidenta jonquerenca, ja que el seu predecessor al capdavant de l’Ajuntament, Jordi Cabezas, també havia estat el màxim responsable de l’organisme comarcal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article