Quimi Portet actuarà dijous al celler Vinyes dels Aspres de Cantallops

El cantautor hi presentarà el seu últim disc, ‘Festa Major d’Hivern’, en n el marc del Festival Sons del Món

per Redacció

Cantallops, Vida social, Cultura

Tocarà amb Joan Busquets i Ángel Celada
Tocarà amb Joan Busquets i Ángel Celada | Sons del Mon

El cantautor vigatà Quimi Portet actuarà aquest dijous al celler Vinyes dels Aspres de Cantallops. Ho farà en el marc del Festival Sons del Món, que ha programat vuit concerts en gran format i tres de caràcter més íntim (entre els quals hi ha el de Cantallops).

Fonts del festival defineixen Portet com un artista que “és un gènere en si mateix”. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Filla, “la insubornable fidelitat al seu propi univers l'ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí”, afegeixen.

A Cantallops, hi presentarà el seu nou disc, Festa Major d'Hivern. Un treball que respira sensibilitat, ironia i veu pròpia. Gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (‘93), l’album inclou “rock'n'roll de quan el rock'n'roll importava sense nostàlgia ni complexos”.

El concert començarà a les 22.30 h i les entrades costen 20 euros. Portet tocarà acompanyat de Jordi Busquets a la guitarra i Ángel Celada a la bateria.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article