La Jonquera homenatja la seva gent gran en el Dinar del Soci del Casal de l'Avi

L'àpat es va fer el diumenge passat i s'hi van lliurar plaques commemoratives a les persones que enguany compleixen els 90 anys

per Redacció

Vida social

Enguany hi van assistir 222 persones
Enguany hi van assistir 222 persones | Ajuntament de la Jonquera

El passat diumenge, 7 de juliol, es va celebrar Dinar del Soci del Casal de l’Avi de la Jonquera. I com ja és tradició, durant l’acte es va fer entrega de les plaques commemoratives a tots els jonquerencs que aquest 2019 han fet, o faran, 90 anys.

Enguany, la jornada ha estat un èxit en participació, amb 222 assistents, molts d’ells socis provinents de la Jonquera, tot i que també n'hi havia dels pobles veïns. I els homenatjats que arriben a les nou dècades són Maria Palacios, Maria Castelló, Josefa Buxeda, Raquel Rodríguez, Rosa Darné, Josep Corominas i Francesca Manzano.

L’objectiu del Dinar del Soci, un acte organitzat pel Casal de l’Avi amb la col·laboració de l'Ajuntament, és esdevenir un punt de trobada i una festa, que serveixi de reconeixement i tribut de les persones grans del poble. I l’alcaldessa, Sònia Martínez, en va voler destacar “el bon ambient i el caràcter de germanor que cada any agafa la jornada, i que aquesta edició no ha estat una excepció”.

Enguany hi van assistir 222 persones

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article