Sònia Martínez ja és la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà

En el ple d’investidura, que es va fer ahir al migdia, la també alcaldessa de la Jonquera es va comprometre a millorar l’atenció a les persones i promoure la generació d’activitat econòmica

per Redacció

Política

Martínez, just després de la investidura
Martínez, just després de la investidura | CCAE

L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, ja és també la nova presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. En un ple que es va celebrar ahir al migdia a la seu figuerenca de la institució, Martínez va rebre el suport de 20 dels 32 consellers presents. I és que a part dels 15 de Junts per Catalunya, també li van donar suport els 5 de la Candidatura de Progrés (PSC), que no havien presentat candidat perquè fa uns dies ja havien acordat reeditar el pacte de govern amb què havien treballat l’últim mandat.

Després de prometre el càrrec “per imperatiu legal”, Martínez -que era consellera comarcal des del 2003 i en els últims mesos també havia estat vicepresidenta de l’ens- va ocupar el lloc de la presidència davant d’un nombrós públic que, a part de la plana política comarcal, incloïa els regidors de Junts per la Jonquera i familiars de l’alcaldessa. I en el seu discurs d’investidura, va voler tenir unes paraules per l’exalcalde i també expresident comarcal Jordi Cabezas, a qui va qualificar com al seu “mentor polític”. D’altra banda, va explicar que el seu mandat s’estructurarà en quatre grans eixos: millorar de l’atenció a les persones més desafavorides; promoure la generació d’activitat econòmica; incrementar i millorar els serveis prestats pels ajuntaments a la ciutadania, i atendre els joves de la comarca, tant els que estudien com els que no.

El nou Consell Comarcal de l’Alt Empordà està integrat per 15 representants de Junts per Catalunya, 11 d’ERC, 5 de CP, 1 de Cs i 1 d’AMUNT. I pel grup republicà ahir també va prendre possessió la portaveu d’ERC a la Jonquera, Anna Pérez.

La sala del Consell Comarcal es va omplir
Sònia Martínez, dipositant el seu vot
Foto de família del ple comarcal, amb Martínez i Pérez

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article