Ciutadans demana que es convoqui la Junta Local de Seguretat “per reduir la problemàtica que està patint el municipi”

El regidor taronja proposa que hi puguin assistir tots els regidors, i també el subdelegat del govern espanyol i membres de la Judicatura i de la Fiscalia

per Redacció

Política, Successos

El nou regidor de Cs
El nou regidor de Cs | Infojonquera

El portaveu de Ciutadans (Cs) a la Jonquera, Luís Martín de Pozuelo, ha presentat una moció per a ser debatuda en el proper plenari en què demana que es convoqui la Junta Local de Seguretat "en la major brevetat possible" per començar a elaborar estratègies que permetin resoldre els problemes de seguretat ciutadana que viu el municipi “pel tràfic de drogues, el proxenetisme, el robatori de vehicles o l'ocupació il·legal d'habitatges".

Martín de Pozuelo ha considerat necessari remarcar que a la Junta de Seguretat hi haurien d’assistir tant el subdelegat del Govern com representants de la Judicatura i de la Fiscalia. “Encara que tinguin veu i no tinguin vot, és important conèixer la seva visió per a una millor coordinació", argumenta. I també exigeix que tots els portaveus dels grups amb representació municipal puguin assistir a la sessió.

Paral·lelament, el regidor taronja també demana que la Junta Local de Seguretat tingui caràcter bimensual, i que s'aprofiti la primera reunió per començar a crear una Mesa de Coordinació Operativa amb totes les forces i cossos de seguretat que treballen a la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article