L’Ajuntament de la Jonquera incorporarà dos vehicles elèctrics a la seva flota

Són una furgoneta Nissan i un Kia Soul que es destinaran a la regidoria de Govern Local i als serveis municipals amb l’objectiu de reduir les emissions de gasos contaminants i afavorir la mobilitat sostenible

per Redacció

Política

Els vehicles, un Nissan i un Kia
Els vehicles, un Nissan i un Kia | Ajuntament de la Jonquera

L’Ajuntament de la Jonquera té previst comprar dos vehicles nous, 100% elèctrics. L’objectiu és substituir-ne dos dels que hi havia per reduir les emissions de gasos contaminants i afavorir així la mobilitat sostenible.

Un dels vehicles serà una furgoneta Nissan NV 200 que es destinarà a la regidoria de Govern Local. Es tracta d’una furgoneta equipada amb una bateria de 40Kwh que permet tenir una autonomia de fins a 300 km en conducció urbana.

L’altre vehicle serà un Kia Soul elèctric que es destinarà als serveis municipals. En aquest cas és un turisme equipat amb una bateria de 39,2Kwh que permet una autonomia de 277 km en conducció urbana.

L’actuació s’ha efectuat en correspondència i seguint l’exemple de les darreres contractacions dutes a terme per part del Consorci Català pel Desenvolupament Local, amb el qual el consistori manté un acord marc de mobilitat sostenible. Segons fonts municipals, “l’adhesió de dos vehicles elèctrics a la flota municipal expressa aquest interès i preocupació per adoptar mesures sostenibles i més respectuoses amb la natura i el medi que ens envolta”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article