La Fundació Flaquer fa la seva reunió anual a Cantallops

Es va fundar l'any 2014 i té la seva seu al Mas Flaquer de Cantallops

per Redacció

Cantallops

La Fundació Flaquer fa la seva reunió anual a Cantallops
La Fundació Flaquer fa la seva reunió anual a Cantallops | Fundacio Flaquer

La Fundació Flaquer, amb seu al mas Flaquer de Cantallops, va celebrar el 20 de juliol passat la reunió anual. L’entitat, amb una mirada multidisciplinar, té en compte disciplines com la filosofia, l’arquitectura, les arts, projectes socials agricultura, biologia, energia i la sostenibilitat

El seu president, Jan F. A. Vandendorpe, es va dirigir als assistents, de diferents països i continents per donar-los les gràcies per la seva assistència. Vandendorpe, que ha treballat en projectes socials a Senegal, Guatemala, Mèxic i Bèlgica, va destacar que les Nacions Unides li van proposar un projecte a Laos. Finalment, però, va decidir treballar a Catalunya. Així doncs, va aterrar a Cantallops i l’any 2014 va crear la Fundació Flaquer.

En els darrers anys ha anat creant connexions internacionals i locals amb instituts i diferents grups en el camp de la cultura, un terme que connecta amb tot allò social i mediambiental.

La Fundació Flaquer treballa sobre el sentit original del mot economia: del terme grec “oikos”, referent a la casa; i “nomos”, el saber fer i la bona gestió. Vol ser un lloc de trobada inspirador a través de pràctiques per organitzar els nostres recursos. Qüestions i debats sobre els aliments, els serveis, la qualitat de l’aire i l’aigua, la salut, el medi ambient i el futur de les noves generacions són objectius i preocupacions de la Fundació.

A més, la trobada va comptar amb un discurs de Philip Deceuninck architect & founder of Corasen Caregroup , S.L. Pelikaan & Studio HIVEFIVE /Haiti, sobre els seus projectes sostenibles a Jamaica i Haití, i la doctora biòloga Marta Carola Diaz Aguado, qui va dedicar la seva intervenció a la sostenibilitat a Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article