Apareix atropellat el gos de Macarena Gómez i Aldo Comas que havia desaparegut

per Redacció

Successos

La notícia a la revista Hola
La notícia a la revista Hola | Captura de pantalla

Trist desenllaç per a un episodi que ha tingut preocupats a Macarena Gómez i Aldo Comas tota aquesta setmana. Fa quatre dies l'actriu de la série "La que se avecina" demanava ajuda a les seves xarxes socials per trobar la Crosta, la seva gosseta desapareguda.

Segons explica avui la revista Hola, aquest dimecres, la Lola a La que se avecina ha fet servir el mateix mitjà per explicar que la seva mascota havia aparegut atropellada. El seu marit, Aldo comas, ha explicat, també en xarxes socials, que es va trobar en una carretera a prop de la Jonquera. Segons explica la publicació el matrimoni ha mostrat en missatges seu agraïment per la col·laboració i el suport que han tingut en aquests dies. 'El camp és el que té, no podem tenir els gossos lligats cada dia i es corren aquests riscos ... Una gran pena ... espere descansis en pau al cel dels gossos', ha escrit també Aldo.

Per la seva banda, Macarena ha volgut rescatar una bonica foto de la Crosta jugant amb ella perquè assegura que és així com vol recordar-la.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article