Atorguen un nou segell de qualitat al carburant d'OnTurtle

L'empresa SGS li ha concedit per tercer any consecutiu el SoQP, que garanteix un combustible òptim per al bon funcionament dels motors

per Redacció

Economia

A la Jonquera hi ha una gasolinera per a cotxes i una altra per a camions
A la Jonquera hi ha una gasolinera per a cotxes i una altra per a camions | Infojonquera.cat

Les estacions de servei OnTurtle de La Jonquera, La Jonquera Autos i Mercabarna han obtingut per tercer any consecutiu el Seal of Quality (SoQP), un distintiu amb què l'empresa d'inspecció, verificació, assajos i certificació SGS certifica la qualitat del carburant que es distribueix des d'aquestes instal·lacions. Després d'analitzar aspectes com el contingut de l'oxígen del combustible, la pressió del vapor o els nivells de sofre del gasoil, la companyia ha garantit que el producte "compleix amb les especificacions de qualitat requerides en un 100% per a un bon rendiment del motor".

A més, el programa SoQP també valora qüestions com el bon manteniment de les instal·lacions i altres processos pels que passa el carburant des que arriba a l'estació fins que acaba al dipòsit dels vehicles. En aquest sentit, l'estació de la Jonquera compta amb una planta de microfiltrat pionera a Europa que permet eliminar qualsevol impuresa que pugui perjudicar els motors.

Amb aquest nou distintiu, des d'OnTurtle recorden que l'entitat va ser pionera en rebre el certificat després de les primeres anàlisis del 2017. "El distintiu està visible als surtidors de les estacions pròpies d'OnTurtle per garantir als seus clients les màxima qualitat en el combustible", destaquen.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article