Intervenen 29,7 kg de marihuana a un conductor que va fugir d'un control policial

En un altre operatiu, la Guàrdia Civil va comissar 8,3 kg de la mateixa droga en un autocar que feia la línia Barcelona-Mainz

per ACN

Successos

Les dues intervencions es van fer a l'AP-7 (imatge d'arxiu)
Les dues intervencions es van fer a l'AP-7 (imatge d'arxiu) | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va comissar la setmana passada 38 kg de marihuana en dues actuacions que va fer a la Jonquera. Més concretament, una part de la droga la van trobar en un autobús i l'altra, en un turisme que va intentar fugir d'un control.

La primera intervenció va ser el 14 d'agost. Els agents estaven fent un control fiscal a l'AP-7 en sentit França quan van ordenar a un vehicle amb matrícula espanyola i un sol ocupant que s'aturés. El conductor, però, va continuar la marxa, i els efectius van començar a seguir-lo. Després de recórrer diversos quilòmetres, el vehicle policial es va poder posar al costat de l'escàpol i li va indicar que s'aturés, però el conductor va donar diversos cops de volant i va colpejar el cotxe amb la intenció de treure la policia de la carretera.

El fugitiu va fer el mateix amb un altre vehicle policial que va arribar per donar suport al primer. Però finalment la benemèrita va aconseguir immobilitzar el cotxe i detenir el xofer. A l'interior del vehicle hi van trobar 29,7 kg de marihuana envasada al buit. L'home, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, va acabar detingut per un presumpte delicte contra la salut pública i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat. 

L'endemà, en un altre control fiscal, la Guàrdia Civil va registrar un autobús que cobria la línia Barcelona-Mainz (Alemanya). La policia va centrar les seves sospites en una de les maletes del portaequipatges. I un cop localitzada la propietària, la van obrir. A dins hi van trobar 8,3 kg de marihuana envasada al buit. La dona va quedar detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article