Organitzen una excursió i trail de 35 km entre la Jonquera i el Voló

L'activitat, anomenada Trail Transfronterer de l'Albera, es farà els dies 21 i 22 de setembre

per Redacció

Entitats, Esports, Vida social

Imatge de la presentació, que es va fer a la Casa de la Generalitat de Perpinyà
Imatge de la presentació, que es va fer a la Casa de la Generalitat de Perpinyà | Ajuntament de la Jonquera

Una excursió i trail de 35 quilòmetres entre la Jonquera i el Voló. Aquest serà, a grans trets, el primer Trail Transfronterer de l'Albera, que es farà els dies 21 i 22 de setembre. La trobada està organitzada pel Centre Excursionista Jonquerenc i l'associació Les Foulées Catalanes, i compta amb el suport de l'Ajuntament de la Jonquera i el del Voló. Es tracta d'un esdeveniment festiu, lúdic, cultural i esportiu que es durà a terme en un entorn natural muntanyenc català carregat d'història. A més, durant els dies de la Trobada, també se celebraran activitats de tota mena i per a tots els públics.

El trail es va presentar divendres a la Casa de la Generalitat de Perpinyà. L'acte de presentació va estar presidit per l'alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, i el director de la Casa de la Generalitat de Perpinyà, Josep Puigvert, però també hi van assistir el regidor jonquerenc d'Esports, Jordi Picornell, i la seva homòloga de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Lluïsa Macias.

Durant la roda de premsa Sònia Martínez va assegurar que "és un privilegi i un plaer donar suport a una iniciativa que neix amb moltes ganes, i que promet molt", i va convidar tots els veïns a participar-hi. L'alcaldessa també va destacar "el caràcter transversal d'aquesta jornada, ja que englobarà esport, però també cultura, germanor, bon ambient i història".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article