Instal·len un punt de càrrega de vehicles elèctrics a la plaça Nova

El pot fer servir qualsevol usuari interessat a través d'una targeta o d'una aplicació mòbil específic

per Redacció

Política, Mediambient, Economia

S'hi poden carregar dos vehicles alhora
S'hi poden carregar dos vehicles alhora | Ajuntament de la Jonquera

La Jonquera ha instal·lat un port de recàrrega destinat a vehicles elèctrics a la plaça Nova. Es tracta d’un servei públic, que podrà utilitzar tothom, i que disposa d’una capacitat simultània per a dues unitats.

Els usuaris interessats el poden fer servir de manera senzilla, ja sigui a través d'una targeta o a través d'una aplicació mòbil específica. Ambdós sistemes permeten carregar en totes les estacions de Catalunya, gràcies a un conveni entre les empreses subministradores d’aquest tipus d’estacions. Així, donant-se d’alta un sol cop a la targeta o a l'app, els conductors pordan carregar els seus vehicles en qualsevol punt de càrrega de Catalunya.

L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, ha celebrat la instal·lació del punt i l’ha volgut contextualitzar en el “compromís de l’Ajuntament per anar dotant la Jonquera dels espais i equipaments necessaris per tal de començar a donar el salt cap al nou model de mobilitat que poc a poc s’està obrint camí a tot el món, un model menys contaminant i més respectuós amb el medi ambient”. 

S'hi poden carregar dos vehicles alhora

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article