Una ruta pels Estanys donarà el tret de sortida al primer Empordà Sea Walking

Es tracta d'un festival de senderisme que es farà entre el 27 i el 29 de setembre en diversos entorns i paisatges alt-empordanesos que aprofiten la xarxa Itinerànnia, inclós també el Puigneulós

per Redacció

Esports, Vida social, Mediambient, Patrimoni

La ruta pels Estanys serà el 27 de setembre
La ruta pels Estanys serà el 27 de setembre | Infojonquera.cat

L’Alt Empordà acollirà entre el 27 i el 29 de setembre la primera edició de l'Empordà Sea Walking, un festival de senderisme que ha programat tot un seguit de rutes guiades per entorns i paisatges alt-empordanesos que aprofiten trams de la xarxa Itinerànnia. El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb l’Associació Empordà Turisme, han preparat sis recorreguts de diverses dificultats on, a banda de la passejada, un guia especialitzat donarà indicacions per posar en valor l’entorn. Les empreses de guiatge que participen en la iniciativa son Gisfera, Vertical Emotions i Terramar Natura i Cultura.

La primera de les rutes proposades és una passejada al capvespre de 3 hores i 6 quilòmetres de distància. Els participants descobriran els dòlmens que s’amaguen a la zona dels Estanys de la Jonquera. Aquesta passejada, de poca dificultat, es farà el divendres 27 de setembre a les set la tarda.

Posteriorment, els participants també podran passar pel Port de la Selva i el far de s'Arnella, el cap de Creus i el paratge de Tudela o l'entorn del pantà de Darnius. I tancarà la programació una altra activitat que es farà al terme municipal de la Jonquera: l'escalada al Roc Furiós de Puigneulós. L'activitat, guiada per Vertical Emotions, es farà el diumenge 29 de setembre, i l'escalada serà el colofó d'una ruta de 8 km per la zona. En aquest cas, el nivell de dificultat és més moderat.

El preu de les activitats oscil·la entre els 8 i els 25 euros. Podeu trobar més informació de l'Empordà Sea Walking i la manera de participar-hi fent clic AQUÍ.

 

Tancarà la programació una ruta pel Puigneulós

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article