Contractaran un dinamitzador per a l'Àrea de Serveis a les Persones en el marc del programa Garantia Juvenil

L'Ajuntament busca un titulat menor de 31 anys que no estudiï ni treballi per contractar-lo durant sis mesos

per Redacció

Política

Es poden presentar currículums fins el 18 d'octubre
Es poden presentar currículums fins el 18 d'octubre | Infojonquera

L’Ajuntament de la Jonquera s'ha inscrit un any més al programa Garantia Juvenil impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), que permet contractar joves titulats que no estudien ni treballen en format de pràctiques remunerades. Enguany, la Corporació jonquerenca busca un perfil de dinamitzador per a l'Àrea de Serveis a les Persones. Però el nou empleat també haurà de fer altres tasques de suport, com per exemple atenció al públic, tractament d’arxius, elaboració de documents i materials divulgatius, o planificació d’activitats, entre altres.

Tal com marca el programa, el contracte tindrà una durada de mig any. El beneficiari ha de tenir una titulació universitària de la branca d'Humanitats, o un títol de formació professional de grau mitjà o superior (tot i que també són vàlids títols oficialment reconeguts com a equivalents, i que els habilitin per a l’exercici professional). A més, els interessats no poden tenir més de 30 anys, han d'estar a l'atur i no estudiar, i estar donats d'alta al programa de Garantia Juvenil. Per presentar la seva sol·licitud, han d'enviar el currículum al correu electrònic canlaporta@lajonquera.cat, adjuntant-hi també el DNI.

Actualment el procés està en fase d'aprovació de la subvenció. Les sol·licituds es poden presentar fins el 18 d'octubre, i la idea és que la persona contractada comenci a treballar el 31 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article