El Club Patí Jonquerenc crea un equip femení de base

Aquesta temporada 11 equips defenseran els colors verd-i-blancs en el món de l'hoquei patins, i les lligues ja comencen avui

per Redacció

Esports

Foto de grup amb tots els jugadors que van assistir a la presentació
Foto de grup amb tots els jugadors que van assistir a la presentació | Falgués Fotografia

Per primer cop en la història de l'hoquei, i també de tot l'àmbit esportiu del municipi, el Club Patí Jonquerenc ha creat aquesta temporada un equip femení de base. Es tracta d'un FEM13, que jugarà arreu de Catalunya amb joves jugadores d'entre 10 i 13 anys. 

Aquesta va ser una de les novetats que es va destacar dimarts durant la presentació dels 11 equips que competiran amb els colors verd-i-blancs aquesta temporada 2019-2020.

A part d'aquest FEM13, enguany el CP Jonquerenc també tindrà l'escoleta -que de moment ja té una quinzena d'infants inscrits-, un prebenjamí (la categoria d'iniciació s'ha suprimit per reglament), un benjamí, dos alevins, un infantil, un júnior, dos sèniors masculins (un a Segona Catalana i l'altre a Primera Catalana) i un sènior femení (a Nacional Catalana). En total, 11 equips que inclouen una norantena de jugadors.

I els primers ja començaran a jugar aquest cap de setmana. Donarà el tret de sortida a la competició el sènior masculí de Primera Catalana, que divendres es desplaçarà a Vic. dissabte serà el torn del FEM13 i el júnior, que jugaran a Vic i Vila-seca respectivament. Mentre que diumenge es disputarà el primer partit a la Jonquera: a les 19.30 h el sènior masculí de Segona Catalana rebrà el CH Farners. Les noies jugaran diumenge a Manlleu i els benjamins, a Salt.

Les fèmines del club, durant la presentació
El Club Patí Jonquerenc crea un equip femení de base
Equips júnior i sènior masculí de Segona Catalana
Infantil
Aleví B
Aleví A
Una representació del benjamí
Una representació del prebenjamí
Una representació de l'escoleta

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article