La Jonquera i Figueres faran una junta de seguretat conjunta per intentar resoldre les problemàtiques comunes

Els alcaldes de l'Alt Empordà van acordar ahir crear un grup de treball per combatre tots junts els problemes de seguretat que afecten la comarca, i d'una manera especialment greu la Jonquera

per ACN

Política, Successos

El Consell d'Alcaldes es va fer ahir a la tarda sota la presidència de Sònia Martínez
El Consell d'Alcaldes es va fer ahir a la tarda sota la presidència de Sònia Martínez | ACN

Front comú dels alcaldes de l'Alt Empordà per combatre els problemes de seguretat a la comarca. Arran del tiroteig que hi va haver la setmana passada a Figueres, l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, va demanar al Consell d'Alcaldes que es va celebrar ahir a la tarda que es fixi una estratègia conjunta per combatre una situació que també afecta de manera especialment greu la Jonquera.

La proposta que es va posar sobre la taula, i que va comptar amb els consens dels batlles, és la creació d'un grup de treball per abordar aquesta problemàtica. "L'espai" de treball estarà obert a tots els representants municipals i no només debatrà assumptes relacionats amb el tràfic i el cultiu de droga, sinó que també s'hi inclouran altres casuístiques com el top manta o els problemes que es produeixen en algunes festes majors. 

La presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, va explicar que han optat per aquesta figura perquè és un tema que requereix temps i tota l'atenció i que, per tant, no es pot abordar en un consell d'alcaldes convencional. 

Martínez i Lladó també van tornar a reclamar més recursos a les administracions i als cossos policials per poder afrontar els fets delictius que pateixen per la seva situació fronterera. "Sovint ens sentim oblidats i sembla que no se li dona la importància que té a aquesta frontera", va insistir Martínez. I en aquest sentit, els dos municipis han acordat celebrar una junta de seguretat conjunta, precisament, per debatre i intentar resoldre les problemàtiques comunes que tenen. 

El Consell d'Alcaldes es va fer ahir a la tarda sota la presidència de Sònia Martínez

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article