Agullana celebrarà demà i diumenge la setmana de la mobilitat sostenible

Demà al matí es farà una caminada popular i diumenge a la tarda, una sessió de contes a la biblioteca municipal

per Redacció

Agullana, Mediambient

Arreu de la comarca s'han organitzat una cinquantena d'activitats
Arreu de la comarca s'han organitzat una cinquantena d'activitats | Ajuntament d'Agullana

Agullana ha organitzat dues activitats per aquest cap de setmana per commemorar la Setmana Europea de la Mobilitat, que va començar dilluns i s'allargarà fins diumenge. Es tracta d'una efemèride que vol promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com ho poden ser els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. A més, també vol visualitzar els possibles canvis en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i reduir la contaminació.

Enguany, amb el lema "Camina amb nosaltres!", 20 ajuntaments de l'Alt Empordà han organitzat fins a 52 activitats. I dues d'aquestes es faran a Agullana.

Demà (dissabte) al matí es farà la Caminada per la Mobilitat. Es tracta d'una ruta circular que sortirà de la plaça Major i passarà per l'Estrada, el Riberal, la font del Capità Vega i la font d'Avall per tornar a la plaça. La sortida és a les 10 del matí. I diumenge a la tarda (17 h) el grup Piruleta presentarà el conte El follet dormilega a la biblioteca municipal Maria Perxés.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article