La Jonquera celebra un ple de tràmit amb un públic nombrós

Aquest estiu han construït una rampa per millorar l'accés a la pista esportiva de l'institut

per Redacció

Política, Urbanisme

El ple va tenir força públic
El ple va tenir força públic | Falgués Fotografia

L'Ajuntament de la Jonquera va celebrar dimecres el ple ordinari d'aquest mes de setembre. Una sessió que, tot i no incloure cap punt destacat a l'ordre del dia, va aplegar un públic força nombrós, especialment interessat en si s'hi tractava la problemàtica de la seguretat que afecta el municipi.

Pel que fa als punts programats, s'hi va aprovar un pa econòmic financer que els Consistoris han de fer quan tanquen un exercici -en aquest cas, el 2018- sense complir l'estabilitat pressupostària. Tal com explica l'alcaldessa, Sònia Martínez, "és un pur tràmit, ja que aquest incompliment es produeix per haver fet les obres al carrer major. I a nosaltres no ens afecta gens ja que tenim un 1% d'endeutament".

D'altra banda, el ple també va prendre coneixement de dues peticions de bonificació del 95% de l'Impost sobre Construccions, instal·lacions i obres. Una és per les obres de construcció d'una rampa per itinerari adaptat d'accés a la pista esportiva de l'institut de la Jonquera (que s'han executat aquest estiu per poder atendre millor els alumnes amb mobilitat reduïda), i l'altra per a les obres de millora de les instal·lacions de la Creu Roja del municipi.

L'equip de govern també va donar compte de les línies fonamentals del pressupost del 2020, entre d'altres qüestions de menys rellevància.

El ple va tenir força públic
El ple va tenir força públic
El ple va tenir força públic
El ple va tenir força públic
El ple va tenir força públic

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article