Agullana rebrà una subvenció de la Generalitat per a la dinamització territorial

L'objectiu dels ajuts és definir i executar accions que comportin un valor afegit per als veïns del municipi

per Redacció

Agullana, Política

Els ajuts poden arribar als 50.000 euros
Els ajuts poden arribar als 50.000 euros

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha notificat aquesta setmana la resolució provisional de la convocatòria de les subvencions per a la dinamització territorial 2018-2019. S'hi havien presentat un total de 502 sol·licituds d'arreu de Catalunya, i un dels municipis que se'n beneficiarà serà Agullana.

De moment, l’executiu ha notificat la resolució provisional als ens locals mitjançant la seva publicació al Tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Ara les entitats proposades com a beneficiàries podran formular les al·legacions convenients, i també presentar la documentació tècnica necessària. La resolució definitiva es publicarà el proper mes de novembre. Però la proposta de resolució provisional ja estableix que la quantitat màxima de les subvencions és de 50.000€ per cada ajuntament sol·licitant.

L’objectiu d’aquests ajuts de dinamització és la definició i execució d’accions prioritàries que comportin un valor afegit important pels municipis per tal d’afavorir la dinamització territorial i la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en aquest entorn.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article