El regidor Ramon Boix (ERC) renuncia a assistir a l'acte "30 Anys d'Ajuntaments Democràtics"

Carta pública de renúncia de Ramon Boix a l'assistència de l'acte "Commemoració de 30 anys de democràcia municipal"

per Redacció

Política

"Commemoració de 30 anys de democràcia municipal"

M’han convidat a l’acte institucional amb motiu de la commemoració de 30 anys de democràcia municipal, en que es farà un reconeixement públic, a tots els Alcaldes, Regidors i Regidores de 1979-2009, als quals se’ls hi lliurarà l’escut de la Jonquera i un diploma commemoratiu.

Qui ens vol fer un reconeixement públic?. El poble?. Segur que els ciutadans i ciutadanes de la Jonquera ni s’ho han plantejat.

Faig públic que no hi assistiré, i aquesta és una decisió personal d’acord amb el meu codi ètic; per tant no faré judicis als que hi participin.

Perquè no hi aniré?. Doncs no penso participar en fer una competència descarada al “Màgic Andreu”.

Perquè quan m'he presentat a les eleccions municipals no he buscat honors ni reconeixements, ni tampoc beneficis o privilegis.

Tampoc puc oblidar als que de grat o per força van estar a l’ajuntament en l’època franquista, treballant per la Jonquera, i que mereixen tot el meu respecte. També he de recordar els que hi estigueren durant la república, i a tots els que en un moment o altre han esmerçat una part del seu temps per dedicar-lo a favor de la Jonquera i no en el seu propi benefici.

Per cert, em pregunto, els regidors – elegits el 1979 – que van plegar juntament amb tota la llista, deixant vacants el seu càrrec, també tindran aquest reconeixement públic?.

Cordialment, en Ramon Boix i Viarnès, a la Jonquera el 10 d’abril de 2009.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article