Cabezas i Rotllan signen la pau després del conflicte generat per l’estudi de Càritas

per Redacció

Vida social

L’alcalde de la Jonquera, Jordi Cabezas, i el president de Càritas i de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, han arribat a un principi d’acord que posa el punt final a la polèmica que es va generar a principis de març arran de l’estudi de Càritas sobre les problemàtiques socials de l’Alt Empordà. Dimecres van signar un acte de conciliació al jutjat de pau de la Jonquera en què tots dos accepten les demandes que els havia fet l’altre i s’excusen per les declaracions que els van enfrontar.

Rotllan va presentar al jutjat de pau documents que demostren que Càritas havia convidat Cabezas i els serveis tècnics del consistori i del Consell Comarcal a la presentació de l’estudi. El més important, però, és que va deixar clar que ell no va fer les declaracions que se li atribuïen en un diari sobre la Jonquera, i que deien que destaca “la importància de la prostitució al municipi a través de clubs i hotels. En total, quinze o vint locals donen feina a unes 300 prostitutes”.

Cabezas, per la seva banda, va manifestar que no volia desacreditar Rotllan com a president de Comerç Figueres quan va declarar que havia utilitzat l’estudi per perjudicar el comerç de la Jonquera (perquè li feia competència al de Figueres). En l’acte de conciliació, l’alcalde de la Jonquera admet que “la frase va ser fruit de la preocupació derivada de l’article”, i per aquest motiu retira les seves acusacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article