La Jonquera acull la jornada sobre assegurances esportives

Continuant la campanya de informació i divulgació empresa per la Corredoria d’Assegurances de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el passat dilluns 27 d’abril  es va celebrar a la sala d’actes del Centre Cultural Can Laporta de La Jonquera (Alt Empordà) una nova jornada dedicada a les assegurances esportives, que va comptar amb l’assistència d’una bona part dels directius i representants de clubs i entitats tant de la vila de La Jonquera  com de Figueres i Castelló d’Empúries,  que van seguir les  exposicions del Sr. Joan Bertran, Director de la Corredoria, en quan a les necessitats, modalitats i cobertures que cal disposar de manera obligatòria o complementàries per cobrir les possibles incidències que es poden produir des de les diferents vessants de l’esport.             
rn
rnL’acte va ser organitzat i presidit per el regidor d’esports de l’Ajuntament de la Jonquera, Sr. Sergi Aznar Marín i va comptar amb la presència del representant territorial de la Unió de Federacions a Girona, Sr. Lluís Barba.
rn
rnDes de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya es valora  positivament l’organització i resultats d’aquestes jornades tant per la informació que s’ofereix com per les consultes i debat que  generen i que ajuden a clarificar i trobar solucions a les diferents necessitats de cada club o entitat dins les problemàtiques  i responsabilitats de la practica esportiva.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article