El 14 de juny la Jonquera organitzarà la primera "Mostra d'Art i de Comerç"

per Redacció

Entitats

La primera Mostra d'Art i de Comerç a la Jonquera, que s'haurà de celebrar el 14 de juny, tindrà dos apartats: un primer que bàsicament serà una Mostra d’art, i un segon apartat vinculat a un tram del carrer en el qual hi haurà exposats diferents productes i serveis que es poden trobar a la Jonquera.

A part de la Mostra i els expositors que hi haurà, els visitants també hi trobaran productes artesanals diversos, atraccions infantils i altres complements. La Mostra d’Art i de Comerç és oberta a tot tipus d’expositors i públics i l’horari d’exposició de la Fira i Mostra serà de les 9 hores fins a les 20 hores.

L'organització ha destacat que la Mostra d’Art i de Comerç prioritzarà com a expositors els artistes de pintura, dibuix i escultura i en l'apartat comercial es prioritzaran els establiments comercials i de serveis ubicats a la Jonquera. També es podran admetre parades d’artesans forans, si bé aquests hauran de rebre el vist-i-plau de la Comissió Organitzadora. La Mostra és organitzada i impulsada per l'Ajuntament de la Jonquera, La Fundació la Jonquera en Acció, l'Associació de Comerciants de la Jonquera i l'Associació Cultural Projecte Desat'Art de Figueres i té per objectiu promocionar el centre vila de la Jonquera mitjantçant activitats diverses.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article