L'Esquerda del mes de maig arriba a les 40 pàgines i assoleix així el seu màxim històric

per Redacció

Cultura

L'Esquerda de la Bastida d'aquest mes de maig assolirà el seu propi rècord. Per primera vegada en els 15 anys que es porta editant la revista de la Jonquera, aquest mes L’Esquerda (1994-2009)arriba a les 40 pàgines. Els lectors tindran a les seves mans una revista que ha necessitat un suplement de quatre pàgines per poder donar cobertura a les necessitats informatives i publicitàries de la Jonquera.

Així, la publicació mensual passarà de les 36 a les 40 pàgines. La direcció de L’Esquerda, en una nota de premsa publicada a la mateixa publicació, vol agrair especialment el suport publicitari rebut per part d’empreses i institucions que continuen confiant en el mitjà, però també recorda els anunciants que temporalment s’han vist obligats a suspendre la inversió en publicitat a causa de la crisi que s'està vivint.

La direcció també vol agrair la confiança dels lectors i subscriptors pel seu suport incondicional. Segons els responsables, aquesta edició número 91 és especial i per tant està feta amb la il·lusió afegida que suposa assolir un repte així en un moment difícil com l'actual.

Entre les novetats d'aquesta edició cal esmentar, a més, la publicació d'un article dels impulsors del parc eòlic de la muntanya de Sant Julià, i em conseqüència serà la primera vegada que els jonquerencs tindran una informació directa i sense intermediaris per part de l'empresa interessada, Windmaster Spain.

Finalment esmentar la publicació d'un article de Josep Maria Najes, sobre un tema urbanístic i una entrevista a la presidenta de l'Associació de Comerciants de la Jonquera, Bea Artigas.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article