La Jonquera també celebra la "Champions" pels carrers de la vila

per Redacció

Vida social

28/05/09 Només 6 jonquerencs van tenir la sort de viure en directe des de Roma la final de la Champions i tots, com no podia ser d'altra manera, socis de la Penya Blaugrana de la Jonquera, a la vegada que del F.C. Barcelona (requisit indispensable).

Els qui no van poder assistir a Roma però també van gaudir de l'ambient de les grans ocasions, en companyia i celebrant-ho en grup, com es mereixen les grans celebracions. Els culers locals van centrar-se sobretot en tres espais per reunir-se i veure el partit entre el Barça i el ManchesterU: Can Ramonet, La Civadera i la sala-teatre de la Unió Jonquerenca.

En els dos primers l'ambient dels més joves, mentre a la Societat l'ambient era més familiar, amb avis, pares, fills... i amb un sorteig de camiseta inclosa, que segons es rumoreja va tocar a un madridista.

En tots tres bars no hi cabia ni una agulla. Segons l'Eusebi, responsable del Bar La Societat, els seguidors que hi van assistir deurien ser vora els 200, als quals caldria afegir-hi un centenar de seguidors més a Can Ramonet i uns altres 80 a la Civadera.

Impossible de saber-ho amb exactitud, tot i que estem a l'espera de contrastar aquestes dades. Amb el 2-0 a favor del Barça i un cop xiulat el final del partit, la festa es va traslladar al carrer Major, amb traques, coets i cava. Molt de cava que algun culer eufòric es va encarregar de repartir més per terra que per les assedegades "goles".

Prèviament la beguda que més havien sol·licitat era la cervesa, una beguda "prudent" per aquestes ocasions. La festa va acabar tard al carrer Major de la Jonquera, on els seguidors blau-granes van sacsejar els cotxes que hi passaven tocant el clàxon i lluint banderes. No hi va haver caravanes de cotxes com en altres ocasions, potser per allò de que "si beus, no condueixis" però avui dijous pel matí, segons ens han fet saber, encara circula algun vehicle per la Jonquera tocant clàxon i lluint bandera. Felicitats a tots!

(Fotos de Fotografia Falgues - Veure reportatge fotogràfic accedint a l'enllaç)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article