Foment tarda tres mesos a respondre i no informa de quan es reiniciaran les obres

per Redacció

Política

13/07/09 El 24 de març d'enguany el president de la Fundació "La Jonquera en Acció" Mariano Llorente va enviar una carta al Ministeri de Foment a la seu central de Madrid. El motiu era deixar constància per part de l'entitat jonquerenca, i els membres associats a aquesta, del desenvolupament deficient de les obres de la N2 al seu pas per la Jonquera.

En resum la carta enviada per la Fundació explicava que les obres havien començat ja feia més d'un any i que en l'actualitat (el 24 de març) ja portava uns mesos sense realitzar-s'hi cap treball. També es feia esment dels desnivells en determinats punts i d'alguns accidents recents, possiblement provocats d'alguna manera per desnivells excessivament pronunciats.

Finalment la carta de la Fundació hi feia una crida a la necessitat de millorar la imatge que genera la permanent provisionalitat que ofereixen les obres inacabades. La resposta del Ministeri, enviada el passat 3 de juliol a la seu de la Fundació, s'ha limitat a explicar en 6 línies que l'empresa adjudicatària de les obres Stachys, S.A. ha fet fallida i que fins que no es resolgui l'expedient del concurs de creditors, antiga suspensió de pagaments, no es podran continuar les obres. En la resposta de Foment també s'informa que una unitat del ministeri està treballant actívament per resoldre els problemes relacionats per l'associació dels empresaris jonquerencs.

(Font i imatges: Fundació LJeA)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article