La policia local multa els quatre primers clients de prostitutes "ambulants"

per Redacció

Vida social

18/07/09 La Jonquera va sancionar la nit de dijous els primers clients de les prostitutes aplicant la nova normativa d'ordenança i convivència que pretén posar fi a la presència de prostitutes arreu del municipi. La policia va multar fins a quatre clients i quatre prostitutes la primera nit de l'aplicació de la mesura. Malgrat que moltes han marxat, n'hi ha que es resisteixen a deixar la Jonquera i continuen situant-se a zones pròximes a la piscina, als aparcaments o al peu de la N-II esperant que algun client demani els seus serveis.

Dos agents del torn de nit, Judith Carreras i Ruben Terrón, veuen un cotxe sospitós. S'aproximen amb els llums apagats i comproven que, efectivament, a l'interior hi ha una noia que saben que es dedica a la prostitució amb un jove de nacionalitat francesa. Els dos van reconèixer que estaven negociant per tenir una relació sexual. La noia té 21 anys, en fa tres que treballa al municipi i es justificava dient que no té res per guanyar-se la vida. Els agents l'intentaven convèncer del risc que corre i pot canviar de vida. Els dos van entregar la documentació i se'ls va aixecar acta que posteriorment acabarà amb sancions que poden arribar als 1.500 o als 3.000 si estan prop de zones esportives. Justament la mateixa nit es va aixecar acta a una noia que fa poques setmanes que és al municipi i es trobava a la zona d'accés a la zona esportiva. Com que no estava amb cap client no la van sancionar.

La mateixa nit es va controlar la zona dels supermercats on habitualment n'hi ha una dotzena, però que de moment han marxat.

La policia continuarà aplicant la normativa per intentar aturar aquesta pràctica. A França està prohibida i aquest és un dels motius que clients i noies optin per baixar fins a la Jonquera.

(ACN - DDG).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article