El primer Potenzia Fest de la Jonquera serà aquest dissabte

Set grups de l’escena musical alternativa de les comarques gironines actuaran a la zona esportiva

Cultura

La zona esportiva de la Jonquera (i més concretament, el recinte del camp de futbol) acolliran aquest dissabte el primer Potenzia Fest, organitzat per l’associació Joventut Albera Canyera (JAC), amb la col·laboració de l’Ajuntament i de Carnisseries Escudero. Tal com va avançar Infojonquera, serà un festival de música alternativa completament gratuït que, com qualsevol festival, disposarà de servei de bar.

Per anar escalfant motors, les portes del recinte s’obriran a les 19 h, tot i que els concerts pròpiament dits començaran una hora més tard (a les 20 h). Hi actuaran un total de set grups provinents d’arreu de la demarcació: els olotins Expectativa Zero, els gironins No Holds Barred, els baix-empordanesos A.D.N Amics del Diner Negre (Ullà), els guixolencs Espektros del Kaos, els escalencs La banda de L'Agonia i, per últim, els dos grups locals, Potencia Tóxica i Malversación.

La idea d’organitzar el festival va sorgir d’alguns membres de la pràcticament oblidada anomenada JAC que tenen moltes ganes “de fer ressuscitar a la gent i a la música que ens captiva, deixant de banda els tòpics i trencant la rutina”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article