Inauguren els ‘Banys de Bosc’ de Requesens

Es tracta d’un itinerari terapèutic amb experiències sensorials pel bosc de Requesens

Vida social

Les properes sessions seran l'11, el 18 i el 27 d’agost, i el 8 de setembre
Les properes sessions seran l'11, el 18 i el 27 d’agost, i el 8 de setembre | Selvans
L’Associació  Sèlvans ha posat en marxa aquest cap de setmana els ‘Banys de bosc’ de Requesens. Tal com ja va avançar Infojonquera, es tracta d’un mètode terapèutic propi que consisteix en fer un recorregut a peu d’entre dues i tres hores (que anomenaran slow walk) en el decurs del qual es practiquen diversos exercicis sensorials guiats (respiració, observació, silenci, aerobiologia...). Una activitat on els participants han d’estar disposats a oblidar-se del mòbil durant unes 3 hores, i aprendre a caminar molt lentament i en silenci. En aquest indret de calma i serenor, la guia terapeuta proposa els exercicis perquè els participants es relaxin envoltats de natura i de pau.
 
El passat 29 de maig, l’Associació Sèlvans, juntament amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van presentar als agents turístics de la comarca aquesta nova proposta de benestar i salut. I el primer bany a Requesens es va fer dissabte (21 de juliol). Els propers estan programats per als dies 11, 18 i 27 d’agost, i 8 de setembre.
 
Inicialment l’experiència es pot adquirir a través del web www.selvans.ong per un preu que oscil·la entre els 15 i 50 euros. El diferents serveis s’ofereixen en quatre idiomes i properament es comercialitzaran com a paquet turístic. A més, inclouran estades en allotjaments i àpats en establiments de l’àrea. La proposta s’adreça a persones sanes, i també a persones amb risc o procés de patir malalties cròniques d’arreu del món (tot i que ja es preveu que els clients potencials procediran de Catalunya, l'Estat espanyol i els països centre-europeus).
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article