El Punt de Lectura d'Agullana, en marxa

Gaspar Hernàndez, Núria Pradas, Blanca Busques, Joan-Lluís Lluís i Martí Gironell seran els propers protagonistes

Agullana

El popular Martí Gironell tancarà el cicle el primer cap de setmana de setembre
El popular Martí Gironell tancarà el cicle el primer cap de setmana de setembre
Els jardins de la societat La Concòrdia d'Agullana van acollir ahir al vespre la primera sessió del Punt de Lectura 2018, un cicle de xerrades-col·loqui amb narradors catalans actuals que ja s'ha convertit en tot un referent estiuenc. La primera protagonista va ser la guanyadora del Premi Llibreter 2018, Eva Baltasar, que hi va presentar Permagel (Club Editor).

A partir d'ara, cada divendres del mes d'agost hi ha programada una trobada. La setmana que ve (3 d'agost, a les 19.30 h) Gaspar Hernàndez hi presentarà La dona qe no sabia plorar (Columna Edicions). El seguirà, el 10 d'agost (19.30 h), Núria Pradas, que hi portarà L'aroma del Temps (Editorial Rosa dels Vents). El 17 d'agost (19 h) Blanca Busquets presentarà La Fugitiva (Editorial Proa). I el dia 24 (19 h), el guanyador del Premi Sant Jordi 2017, Joan-Lluís Lluís, hi presentarà Jo sóc aquell que va matar Franco (Editorial Proa).

Tancarà el cicle el popular Martí Gironell, que el 7 o el 8 de setembre (en aquest cas la data encara s'ha d'acabar de concretar) hi presentarà La Força d'un Destí (Editorial Planeta).
Gaspar Hernandez serà el protagonista de divendres que ve

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article