Un accident a l’autopista A9 a El Voló genera problemes de trànsit a la Jonquera

L’autopista s’ha tancat en ambdues direccions després de l'incendi d’un camió

per Redacció

Successos

Un accident a l’autopista A9 a El Voló genera problemes de trànsit a la Jonquera
Un accident a l’autopista A9 a El Voló genera problemes de trànsit a la Jonquera | L'Independant - Perpinyà

Matí complicat pel que fa a la circulació a la Jonquera i al Portús. A les 11.44, a l'A9 entre Perpinyà sud i a l'altura del pont del TGV quan travessa l'autopista A9, a El Voló, un camió articulat de gran tonatge que transportava verdures i que circulaven en direcció nord, ha bolcat i s'ha incendiat.

L'autopista s'ha tallat en les dues direccions. Els bombers estan actualment intervenint en el lloc dels fets per extingir el foc i netejar la via i permetre així restaurar el trànsit com més aviat millor, com a mínim en un dels dos carrils.

Els vehicles que circulen en direcció sud estan obligats a sortir a Perpinyà Sud (n. 42) i els que ho fan en direcció nord han de fer-ho per la sortida Boulou (núm. 43). La durada del tancament de la A9 és, per ara, indeterminada. El trànsit està totalment bloquejat i això està afectant la circulació per carretera al Portús i el trànsit a l'autopista a l'altura de la Jonquera. Segons el servei català de trànsit hi ha una retenció de 3 km entre el Portús i la Jonquera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article